apabila kertas putih itu dibiarkan kosong sahaja,
"benarkan aku contengkan"
tentang aku dia dan kamu
hidupku bagaikan arang yang mencorakkan kertas putih itu

saya tidak silap tempat kan??O.o

4 comments
tertakluk pada tajuk entry diatas..
haha...
okie..janji x lari tajuk...
:D
tadik en saya g makan tengah hari kt foodcourt...
..yeh
saya hanya sensorg...ye la..harini g stdy kt library sorg3...so makan pun sensorg lah..
:)
then dah saya sensorg mestilah pilih meja yg kusi paling skit kan..
so...saya decide duduk tempat tecorok sikit tuh...
yang satu meja 2kusi ja..
xda membazir tempat kan..
kalau org dtg dgn kawan dia ramai3..xda lah saya nk spoil tempat kan
haha..
so...saya duduk situ..
beli mihun sup favorite.. :D 
dan air tebu...
eh...depan saya ada kakak...sorg3 jugak...tapi
ada gelas 2...
hmm...mebi gelas org before kot..mak cik x kemas..
tepi saya..
couple..
belakang kaple..
tepi kiri dinding....haha...
k fine..
then tengah saya makan....
tetiba ada laki datang...
pergi ke meja depan saya...
hahahaha!
fine!!
depan couple
tepi kanan couple
belakang pun kaple...
kat ruang tue hanya ada 4set meja
saya tengah3...
makan sensorg..
sumpah  rasa lawak...
dorg teno saya pelik..
haaaa!!!kisah plak saya kan...
tengah saya makan sambil otak saya berputar...
saya x silap tempat kan???
xde reserve tempat nih untuk couple je kan???
siot!!
hahaha...makin beselera makan meja cmnih....=.=

4 comments :

zai_4z said...

hehehe.... cik cekadak kena cari pasangan la tuh.... supaya ada org teman makan... =)

cekadak said...

hahahaha...
kak meh tolong caik...
:D
ssh kut nk caik pasangan..sape r nak kan...

sLifeR said...

meh mintak tlg kt agensi sLifeR~~
hehehe~~

cekadak said...

haha...slifer..
agensi ko ak x pecaya...hak3..