apabila kertas putih itu dibiarkan kosong sahaja,
"benarkan aku contengkan"
tentang aku dia dan kamu
hidupku bagaikan arang yang mencorakkan kertas putih itu

kedai roti

5 comments
apa kena mngena dengan kedai roti nih??
ha..ha.ha.
adalah weh!
tadikkan saya g breads story..
then...sementara 
saya menunggu rumate saya membayar roti
yang dibeli..
saya terlihat didalam tempat chef3 roti menyediakan roti
saya temenung sebentar
ahh!
i'm fall in love with chef
=P
i mean...i like lelaki yang suka masak
haha..
saya gtau rumate saya...then she said
its mean u suka lelaki yg
agak lembut lah ye
saya hanya mampu tesenyum..
mereka juga lelaki
^_^
haha...
kan sweet kalau kat dapur tuh bukan isteri masak sorg3..
si suami juga tolong kan??
sedangkan rasulullah pun tolong isteri dia...
then
ape kata
kalau halaman rumah..decorate same3 kan??
macam tanam menanam same..
sweetkan??
but susah nak caik laki cmnie...
kebanyakkan adalah ego..
chores everything cik puan jek buat okie..
heee~
kalau same3 buatkan lebih bahagia..
bila 2 2 balik keja then petang3 same3 buat keja rumah..
>.<
he3...dalam juga saya terpikir bila teno chef3 yang sedang bz memasak itu...
haha...
hanya pandangan manusia single ini sahaja..
^_^

p/s:nak post pasal ajL ke??tanak ah..x minat...malas nak komen..
ana rafali sora dia mmg sedap..yg laen pun sama..no doubt la..ini ialah pertandingan..ada menang kalah kan??rezeki masing3..
cuba kalo tilawah al-QURAN..penah korg kisah??
xperlu sampai ada group benci kt fb..buat gado ja..musnah negara baru tau..
x sedar4 lagik!~


5 comments :

the phantom kid said...

bet0l2..aq sokong..laki ley masak co0l kot..aq pon tgh bljr masak jgk nie..hahah~

cekadak said...

haha....
berusaha~

E.d.Y said...

xsemestinya lelaki reti masak tu lembut...

try tgk kat channel 703...ramai chef2 lelaki yg gagah perkasa..

matt Dark said...

aku reti masak,, so that mean aku lembut? omg

cekadak said...

edy...ha..ha..ha..
betol..x semestinya yg reti masak tue lembut..lek3..tp kalau teno student3 la..yg stdy bidang masakan..ada jugak ah yg lembut...tp dowg bukan nyah okie..=)

mat dark...hahaa....x semua yg reti masak la...adeh...abg ak pun pandai masak ape..x lembut pun...hehe...ko masih sejati..lek3